Please update your Flash Player to view content.
ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО ГЕВГЕЛИЈА - ВАШ БИЗНИС ПАРТНЕР!


___________________________

____________________________

СЕДНИЦИ НА СОВЕТ

ЗБРАТИМЕНИ ОПШТИНИ

ПРИЈАТЕЛИ

SALE OF CONSTRUCTION LAND FOR THE CONSTRUCTION OF HOTELS,RESIDENTIAL BUILDINGS,RESIDENTIAL HOUSES AND  WAREHOUSES IN MUNICIPALITY OF GEVGELIJA.

SALE OF CONSTRUCTION LAND FOR THE CONSTRUCTION OF HOTELS,RESIDENTIAL BUILDINGS,RESIDENTIAL HOUSES AND WAREHOUSES IN MUNICIPALITY OF GEVGELIJA.

Gevgelija announced the sale of building plots for construction of a large hotel complex in...

ДЕРАТИЗАЦИЈА НА КАНАЛИЗАЦИОНИТЕ ШАХТИ

ДЕРАТИЗАЦИЈА НА КАНАЛИЗАЦИОНИТЕ ШАХТИ

Во Гевгелија е спроведена акција за дератизација на канализационата мрежа на ериторијата на...

БЕТОНИРАЊЕ НА КРАЦИ И УДАРНИ ДУПКИ

БЕТОНИРАЊЕ НА КРАЦИ И УДАРНИ ДУПКИ

Во Гевгелија во тек е акцијата за бетонирање на краци и санација на ударни дупки на...

ПОСТАВЕНИ КОНТЕЈНЕРИ ЗА ПРАЗНИ БАТЕРИИ

ПОСТАВЕНИ КОНТЕЈНЕРИ ЗА ПРАЗНИ БАТЕРИИ

Општина Гевгелија се вклучи во проектот на Министерството за животна средина и Норвешката и...

Please update your Flash Player to view content.

   

 

ВИДЕО АКЦЕНТИ

 

АНКЕТА

Дали сте задоволни од новиот сообраќаен режим во Гевгелија?

Alternative flash content

Requirements