ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.
ПРЕТСТАВНИЦИ НА КФВ РАЗВОЈНАТА БАНКА НА РАБОТНА СРЕДБА  СО ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ИВАН ФРАНГОВ

ПРЕТСТАВНИЦИ НА КФВ РАЗВОЈНАТА БАНКА НА РАБОТНА СРЕДБА СО ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ИВАН ФРАНГОВ

Денес во општина Гевгелија престојуваа претставници од КФВ Развојната банка придружувани од...

ЗАМЕНИК АМБАСАДОРОТ НА ВЕЛИКА БРИТАНИЈА ПОЛ ЕДВАРДС ВО ПОСЕТА НА ГЕВГЕЛИЈА

ЗАМЕНИК АМБАСАДОРОТ НА ВЕЛИКА БРИТАНИЈА ПОЛ ЕДВАРДС ВО ПОСЕТА НА ГЕВГЕЛИЈА

Во посета на Гевгелија денес престојуваше заменик амбасадорот на Велика Британија во Македонија...

СО ПОЛАГАЊЕ ЦВЕЌЕ НА СПОМЕН ОБЕЛЕЖЈАТА , ВО ГЕВГЕЛИЈА ОДБЕЛЕЖАН 2 АВГУСТ, ДЕНОТ НА РЕПУБЛИКАТА

СО ПОЛАГАЊЕ ЦВЕЌЕ НА СПОМЕН ОБЕЛЕЖЈАТА , ВО ГЕВГЕЛИЈА ОДБЕЛЕЖАН 2 АВГУСТ, ДЕНОТ НА РЕПУБЛИКАТА

Со полагање на свежо цвеќе на споменикот на Сава Михајлов, бистите на народните херои и Спомен...