ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.
ОБЈАВЕНА ПРОДАЖБА НА 21 ПАРЦЕЛА ЗА СТАНБЕНИ КУЌИ И 4 ЗА ЛЕСНА ИНДУСТРИЈА

ОБЈАВЕНА ПРОДАЖБА НА 21 ПАРЦЕЛА ЗА СТАНБЕНИ КУЌИ И 4 ЗА ЛЕСНА ИНДУСТРИЈА

- ОПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА-ОБЈАВА БРОЈ 03 ОД 13.09.2016 ГОДИНА - РЕШЕНИЕ ЗА ПОНИШТУВАЊЕ НА ПРОДАЖБАТА...

ОБЈАВЕНА ПРОДАЖБА НА 8 ДУЌАНИ ВО НОВОТО ГРАДСКО ПАЗАРИШТЕ

ОБЈАВЕНА ПРОДАЖБА НА 8 ДУЌАНИ ВО НОВОТО ГРАДСКО ПАЗАРИШТЕ

              - ОБЈАВА БР.01/2016 ЗА ПРОДАЖБА НА НЕДВИЖЕН ИМОТ - ДЕЛОВНИ ПРОСТОРИИ СО...

НОВИОТ КРУЖЕН ТЕК ВКЛУЧЕН ВО СООБРАЌАЈ

НОВИОТ КРУЖЕН ТЕК ВКЛУЧЕН ВО СООБРАЌАЈ

Завршија изведбените работи на кружниот тек на крстосницата од улиците „7 Ноември“, „С.М.Данко“...

52.СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА

52.СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА

Советот на општина Гевгелија на својата 52 седница ја донесе Одлуката  за организацијата,...

ПРЕДИЗВИЦИТЕ ОД БЕГАЛСКАТА КРИЗА ОСТАНУВААТ

ПРЕДИЗВИЦИТЕ ОД БЕГАЛСКАТА КРИЗА ОСТАНУВААТ

Без разлика на затворањето на балканската рута, во моментот во Прифатниот центар за транзит на...