ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.
ЗАТВОРЕНА МЕЃУНАРОДНАТА ЛИКОВНА КОЛОНИЈА „АПОЛОНИЈА 2017„

ЗАТВОРЕНА МЕЃУНАРОДНАТА ЛИКОВНА КОЛОНИЈА „АПОЛОНИЈА 2017„

Вчера,  со изложба на изработените дела и со оддавање на почит на сите оние кои беа дел од...

УСВОЕН ПРЕДЛОГ ИЗВЕШТАЈОТ ЗА РАБОТЕЊЕТО НА КОМУНАЛЕЦ ВО ПРВОТО ТРОМЕСЕЧИЕ И ДАДЕНА СОГЛАСНОСТ ЗА ПРИМАЊЕ ДОНАЦИЈА

УСВОЕН ПРЕДЛОГ ИЗВЕШТАЈОТ ЗА РАБОТЕЊЕТО НА КОМУНАЛЕЦ ВО ПРВОТО ТРОМЕСЕЧИЕ И ДАДЕНА СОГЛАСНОСТ ЗА ПРИМАЊЕ ДОНАЦИЈА

На 65-та седница на Советот на општина Гевгелија која се одржа денес, советниците  го усвоија...

РЕФЕРЕНДУМОТ ПРОТИВ ОТВОРАЊЕ РУДНИЦИ ИМА ПРАВНА ОСНОВА И Е ОБВРЗУВАЧКИ ЗА ОПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА

РЕФЕРЕНДУМОТ ПРОТИВ ОТВОРАЊЕ РУДНИЦИ ИМА ПРАВНА ОСНОВА И Е ОБВРЗУВАЧКИ ЗА ОПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА

Градоначалникот на општина Гевгелија, Иван Франгов, даде изјава по повод бранувањата во...