ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.

ОПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА ОБЈАВА бр.01 (06.07.2017)
за отуѓување на градежно земјиште сопственост на Република Македонија по пат на електронско јавно наддавање во Општина Гевгелија


ОПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА ИСПРАВКА НА ОБЈАВА бр.01 (06.07.2017)
за отуѓување на градежно земјиште сопственост на Република Македонија по пат на електронско јавно наддавање во Општина Гевгелија

 

ПОЧНУВА РЕКОНСТРУКЦИЈАТА НА АВТОПАТОТ ОД ПРЕМИНОТ БОГОРОДИЦА ДО ГЕВГЕЛИЈА

ПОЧНУВА РЕКОНСТРУКЦИЈАТА НА АВТОПАТОТ ОД ПРЕМИНОТ БОГОРОДИЦА ДО ГЕВГЕЛИЈА

Почнува реконструкцијата на десната коловозна лента од автопатната делница, од граничниот...

ОТПОЧНА ПОСТАПКАТА ЗА ИЗГРАДБА НА ВРЕМЕНА ДЕПОНИЈА

ОТПОЧНА ПОСТАПКАТА ЗА ИЗГРАДБА НА ВРЕМЕНА ДЕПОНИЈА

Општина Гевгелија ја почна постапката за изградба на времена депонија за неопасен отпад кај...

ГРАЃАНИТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ ЗА КУПУВАЊЕ НА ГРАДЕЖНИ ПАРЦЕЛИ

ГРАЃАНИТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ ЗА КУПУВАЊЕ НА ГРАДЕЖНИ ПАРЦЕЛИ

Во тек е продажбата на 8 градежни парцели, од кои 7 за изградба на станбени куќи и 1 парцела...