ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.
ЗАКАЖАНА 63-ТА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА

ЗАКАЖАНА 63-ТА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА

Советот на општина Гевгелија на 27.04.2017 година (четврток), со почеток во 13 часот, ќе ја...

ИВАН ФРАНГОВ:ДОЛЖНИ СМЕ ДА ГО ПОЧИТУВАМЕ МИСЛЕЊЕТО НА ГРАЃАНИТЕ

ИВАН ФРАНГОВ:ДОЛЖНИ СМЕ ДА ГО ПОЧИТУВАМЕ МИСЛЕЊЕТО НА ГРАЃАНИТЕ

„Мнозинството граѓани на општина Гевгелија се изјаснија против отворање на рудници за...

МНОЗИНСТВОТО ГРАЃАНИ СЕ ИЗЈАСНИЈА ПРОТИВ ОТВОРАЊЕТО НА РУДНИЦИ ЗА ЗЛАТО

МНОЗИНСТВОТО ГРАЃАНИ СЕ ИЗЈАСНИЈА ПРОТИВ ОТВОРАЊЕТО НА РУДНИЦИ ЗА ЗЛАТО

Гевгеличани на вчера спроведениот референдум се изјаснија против отворање рудници за злато на...