ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.
ОБЈАВА ЗА ОТУЃУВАЊЕ НА ГРАДЕЖНО ЗЕМЈИШТЕ ВО СОПСТВЕНОСТ НА РМ

ОБЈАВА ЗА ОТУЃУВАЊЕ НА ГРАДЕЖНО ЗЕМЈИШТЕ ВО СОПСТВЕНОСТ НА РМ

ОБЈАВА ЗА ОТУЃУВАЊЕ НА ГРАДЕЖНО ЗЕМЈИШТЕ ВО СОПСТВЕНОСТ НА РМ  

МЕЃУНАРОДНА ЛИКОВНА КОЛОНИЈА „АПОЛОНИЈА“

МЕЃУНАРОДНА ЛИКОВНА КОЛОНИЈА „АПОЛОНИЈА“

Во Гевгелија, по 17 пат се одржува традиционалната Меѓународна ликовна колонија, „Аполонија...

ПРОДОЛЖУВА РЕКОНСТРУКЦИЈАТА НА УЛИЦИ ВО ОПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА

ПРОДОЛЖУВА РЕКОНСТРУКЦИЈАТА НА УЛИЦИ ВО ОПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА

Продолжува летната акција за реконструкција на повеќе улици во Гевгелија и во поголемите...

ВРЕМЕНО АНГАЖИРАНИ РАБОТНИЦИ ЗА ЈАВНИ РАБОТИ

ВРЕМЕНО АНГАЖИРАНИ РАБОТНИЦИ ЗА ЈАВНИ РАБОТИ

Општина Гевгелија ангажира 12 невработени лица за времено извршување на јавни работи.