ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.

ОПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА ОБЈАВА бр.01 (06.07.2017)
за отуѓување на градежно земјиште сопственост на Република Македонија по пат на електронско јавно наддавање во Општина Гевгелија


ОПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА ИСПРАВКА НА ОБЈАВА бр.01 (06.07.2017)
за отуѓување на градежно земјиште сопственост на Република Македонија по пат на електронско јавно наддавање во Општина Гевгелија

 

ПРОШИРУВАЊЕ, НО И ПОДОБРУВАЊЕ НА УСЛОВИТЕ ВО ДЕТСКИТЕ ГРАДИНКИ

ПРОШИРУВАЊЕ, НО И ПОДОБРУВАЊЕ НА УСЛОВИТЕ ВО ДЕТСКИТЕ ГРАДИНКИ

Општина Гевгелија преку уредување на постојните и изградба на нови детски градинки постојано...

ПОСТОЈАНА ОБНОВА НА ПАТНАТА МРЕЖА

ПОСТОЈАНА ОБНОВА НА ПАТНАТА МРЕЖА

Општината Гевгелија во изминатите години издвојуваше значајни средства за прошиорување и...

ОТПОЧНА ПОСТАПКАТА ЗА ИЗГРАДБА НА ВРЕМЕНА ДЕПОНИЈА

ОТПОЧНА ПОСТАПКАТА ЗА ИЗГРАДБА НА ВРЕМЕНА ДЕПОНИЈА

Општина Гевгелија ја почна постапката за изградба на времена депонија за неопасен отпад кај...