ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.
НА 24 ОКТОМВРИ ВРАЧУВАЊЕ НА РЕШЕНИЈАТА НА НОВОИЗБРАНИОТ ГРАДОНАЧАЛНИК И НОВИТЕ СОВЕТНИЦИ

НА 24 ОКТОМВРИ ВРАЧУВАЊЕ НА РЕШЕНИЈАТА НА НОВОИЗБРАНИОТ ГРАДОНАЧАЛНИК И НОВИТЕ СОВЕТНИЦИ

Општинската изборна комисија ги соопшти официјалните резултати од локалните избори за...

САШО ПОЦКОВ ИЗБРАН ЗА НОВ ГРАДОНАЧАЛНИК НА ОПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА

САШО ПОЦКОВ ИЗБРАН ЗА НОВ ГРАДОНАЧАЛНИК НА ОПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА

На вчерашните локални избори за градоначалник и членови на Советот на општина Гевгелија од...

ВО ИДНИОТ СОВЕТ НА ОПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА СДСМ СО 10, ВМРО ДПМНЕ СО 7 И ГРУПАТА ИЗБИРАЧИ НА ТОМЕ ЌИЧУКОВ СО 2 СОВЕТНИЧКИ МЕСТА

ВО ИДНИОТ СОВЕТ НА ОПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА СДСМ СО 10, ВМРО ДПМНЕ СО 7 И ГРУПАТА ИЗБИРАЧИ НА ТОМЕ ЌИЧУКОВ СО 2 СОВЕТНИЧКИ МЕСТА

Државната изборна комисија ги објави резултатите од првиот круг на локалните избори за...