ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.
СИТЕ ЌЕ СЕ РАДУВАМЕ НА ИСТОРИСКАТА ОДЛУКА НА 30 СЕПТЕМВРИ

СИТЕ ЌЕ СЕ РАДУВАМЕ НА ИСТОРИСКАТА ОДЛУКА НА 30 СЕПТЕМВРИ

Сите ќе се радуваме на историската одлука која доаѓа пред нас, на 30 септември.

УТВРДЕН НАДОМЕСТОК ЗА ВЕТЕРНИЦИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА

УТВРДЕН НАДОМЕСТОК ЗА ВЕТЕРНИЦИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА

Советот на општина Гевгелија на денешната 17.седница изврши измени и дополнување на Програмата...

ПОТПИШАНИ ДОГОВОРИ ЗА КОНФИНАНСИРАЊЕ НА ГРАНТОВИ

ПОТПИШАНИ ДОГОВОРИ ЗА КОНФИНАНСИРАЊЕ НА ГРАНТОВИ

Во Владата на Република Македонија денес беа потпишани договорите за национално кофинансирање...