ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.
НАМАЛЕНА ЦЕНАТА НА УСЛУГАТА ЗА ПРОЧИСТУВАЊЕ НА ОТПАДНИТЕ ВОДИ

НАМАЛЕНА ЦЕНАТА НА УСЛУГАТА ЗА ПРОЧИСТУВАЊЕ НА ОТПАДНИТЕ ВОДИ

Советот на општина Гевгелија, на својата 15.седница, даде согласност на Предлог-одлуката на УО...

ОБНОВА НА ЛОКАЛНАТА ПАТНА МРЕЖА

ОБНОВА НА ЛОКАЛНАТА ПАТНА МРЕЖА

Градоначалникот на општина Гевгелија Сашо Поцков на денешната прес конференција (13 јули 2018)...

180.000 МИЛИОНИ ДЕНАРИ ЗА ИЗГРАДБА И САНАЦИЈА НА РЕГИОНАЛНИТЕ ПАТИШТА ВО ОПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА

180.000 МИЛИОНИ ДЕНАРИ ЗА ИЗГРАДБА И САНАЦИЈА НА РЕГИОНАЛНИТЕ ПАТИШТА ВО ОПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА

До крајот на годината во општина Гевгелија ќе бидат реализирани 180 милиони денари од страна...