ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.
УГОСТИТЕЛСТВОТО ГО ПОДОБРУВА ИМИЏОТ НА ГЕВГЕЛИЈА

УГОСТИТЕЛСТВОТО ГО ПОДОБРУВА ИМИЏОТ НА ГЕВГЕЛИЈА

Градоначалникот на општина Гевгелија Сашо Поцков денес оствари работна средба со сопствениците

ЗАПОЧНА УРЕДУВАЊЕТО НА ИЗЛЕТИШТЕТО ДИНЌУТ

ЗАПОЧНА УРЕДУВАЊЕТО НА ИЗЛЕТИШТЕТО ДИНЌУТ

Денес и официјално започнува реализацијата на проектот

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ САШО ПОЦКОВ СЕ СРЕТНА СО ИТАЛИЈАНСКИОТ АМБАСАДОР КАРЛО РОМЕО

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ САШО ПОЦКОВ СЕ СРЕТНА СО ИТАЛИЈАНСКИОТ АМБАСАДОР КАРЛО РОМЕО

Градоначалникот на општина Гевгелија Сашо Поцков во општина Гевгелија оствари средба со...