ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.
ПРОШИРУВАЊЕ НА МАКЕДОНСКО-ГРЧКАТА КУЛТУРНА РАЗМЕНА

ПРОШИРУВАЊЕ НА МАКЕДОНСКО-ГРЧКАТА КУЛТУРНА РАЗМЕНА

Градоначалникот на општина Гевгелија Сашо Поцков го прими претседателот на управниот одбор...

ОВАЦИИ ЗА КОНЦЕРТОТ НА МАКЕДОНСКИТЕ И ГРЧКИТЕ ХОРИСТИ ВО ГЕВГЕЛИЈА

ОВАЦИИ ЗА КОНЦЕРТОТ НА МАКЕДОНСКИТЕ И ГРЧКИТЕ ХОРИСТИ ВО ГЕВГЕЛИЈА

Македонските и грчките хористи беа наградени со овации од гевгелиската публика по...

ПРЕИСПИТУВАЊЕ НА УСЛОВИТЕ ЗА РАСКИН НА ДОГОВОРОТ ЗА „КАЗАНДОЛ“

ПРЕИСПИТУВАЊЕ НА УСЛОВИТЕ ЗА РАСКИН НА ДОГОВОРОТ ЗА „КАЗАНДОЛ“

Владата на синоќешната седница ја разгледа и усвои Информацијата за степенот на изграденост на...