ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.
ВАРДАР ТРЕБА ДА НЕ ОБЕДИНУВА

ВАРДАР ТРЕБА ДА НЕ ОБЕДИНУВА

Градоначалникот на општина Пеонија Христос Гунденудис и градоначалникот на општина Халкидона...

ЗАПОЧНА РЕАЛИЗАЦИЈАТА НА ПРОЕКТОТ АКВА М2

ЗАПОЧНА РЕАЛИЗАЦИЈАТА НА ПРОЕКТОТ АКВА М2

Во Гевгелија се одржa првата средба на партнерите од Грција и Македонија за реализација на...

НАМАЛЕНА ЦЕНАТА НА УСЛУГАТА ЗА ПРОЧИСТУВАЊЕ НА ОТПАДНИТЕ ВОДИ

НАМАЛЕНА ЦЕНАТА НА УСЛУГАТА ЗА ПРОЧИСТУВАЊЕ НА ОТПАДНИТЕ ВОДИ

Советот на општина Гевгелија, на својата 15.седница, даде согласност на Предлог-одлуката на УО...