ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.
НАЦРТ-БУЏЕТОТ ПРЕЗЕНТИРАН ПРЕД МЕСНИТЕ ЗАЕДНИЦИ

НАЦРТ-БУЏЕТОТ ПРЕЗЕНТИРАН ПРЕД МЕСНИТЕ ЗАЕДНИЦИ

Градоначалникот на општина Гевгелија Сашо Поцков вчера оствари средба со претседателите на...

ТРАНСПАРЕНТНОСТА Е ОД ГОЛЕМО ЗНАЧЕЊЕ

ТРАНСПАРЕНТНОСТА Е ОД ГОЛЕМО ЗНАЧЕЊЕ

Во Скопје денес се одржa Четиринаесеттата меѓународна конференција е-Општество.мк, која оваа...

ОПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА ОБЈАВИ ЈАВЕН ПОВИК ДО ДОВЕРИТЕЛИТЕ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НЕПЛАТЕНИТЕ ОБВРСКИ

ОПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА ОБЈАВИ ЈАВЕН ПОВИК ДО ДОВЕРИТЕЛИТЕ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НЕПЛАТЕНИТЕ ОБВРСКИ

Општина Гевгелија објави јавен повик до доверителите на општината и на корисниците основани од...