ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.
НАГРАДЕНИ УЧЕНИЦИ ВО ООУ„КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ ВО МИРАВЦИ

НАГРАДЕНИ УЧЕНИЦИ ВО ООУ„КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ ВО МИРАВЦИ

На државниот натпревар по предметот македонски јазик што се одржа на 19.05.2018 година во...

МИРЕН МАТУРСКИ ВИКЕНД

МИРЕН МАТУРСКИ ВИКЕНД

Матурската вечер на гевгелиските матуранти, кои матурирањето го славеа во ресторанот „Романса“...

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ САШО ПОЦКОВ ЈА ПОСЕТИ ТППЕ-ГЕВГЕЛИЈА

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ САШО ПОЦКОВ ЈА ПОСЕТИ ТППЕ-ГЕВГЕЛИЈА

Градоначалникот на општина Гевгелија денес ја посети ТППЕ-Гевгелија и на пожарникарите им го...