ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.
СОВЕТОТ НА ОПШТИНАТА ГО УСВОИ РАЗВОЈНИОТ ПЛАН ЗА 2019 ГОДИНА

СОВЕТОТ НА ОПШТИНАТА ГО УСВОИ РАЗВОЈНИОТ ПЛАН ЗА 2019 ГОДИНА

Советот на општина Гевгелија на денешната 19.седница го усвои Планот на програми за развој на...

ОПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА НАЈОТВОРЕНА ЛОКАЛНА ВЛАСТ ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

ОПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА НАЈОТВОРЕНА ЛОКАЛНА ВЛАСТ ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Општина Гевгелија е најотворена локална власт во Република Македонија, во поглед на доброто...

ОТЧЕТ НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ОПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА ЗА ЕДНОГОДИШНОТО РАБОТЕЊЕ

ОТЧЕТ НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ОПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА ЗА ЕДНОГОДИШНОТО РАБОТЕЊЕ

Градоначалникот на општина Гевгелија Сашо Поцков, на денешната прес конференција даде отчет...