ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.
ЈАВНА РАСПРАВА ЗА БУЏЕТОТ НА ОПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА ВО 2018 ГОДИНА

ЈАВНА РАСПРАВА ЗА БУЏЕТОТ НА ОПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА ВО 2018 ГОДИНА

Во тек е јавната расправа за Буџетот на општина Гевгелија во 2018 година, која ќе се одвива во...

УСВОЕН НАЦРТ БУЏЕТОТ НА ОПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА

УСВОЕН НАЦРТ БУЏЕТОТ НА ОПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА

Буџетот на општина Гевгелија за 2018 година е проектиран на 965.526.561 денари стои во...

МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА ПОМЕЃУ ОПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА И УНИВЕРЗИТЕТОТ „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ„ ОД ШТИП

МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА ПОМЕЃУ ОПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА И УНИВЕРЗИТЕТОТ „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ„ ОД ШТИП

Денес во општина Гевгелија, градоначалникот Сашо Поцков и ректорот, професор Блажо Боев го...