ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.
ИЗЛОЖБА НА РАСНИ КУЧИЊА

ИЗЛОЖБА НА РАСНИ КУЧИЊА

На 27 и 28.05.2017 (сабота и недела) во Гевгелија се одржа 12-та по ред изложба на расни...

УЖИВАЈТЕ ВО БЛАГОДЕТИТЕ НА ПРИРОДАТА, НО И ШТИТЕТЕ ЈА

УЖИВАЈТЕ ВО БЛАГОДЕТИТЕ НА ПРИРОДАТА, НО И ШТИТЕТЕ ЈА

Во пресрет на летната сезона Противпожарниот сојуз на Гевгелија ги предупредува граѓаните на...

ПРОВИРАНА МОНОГРАФИЈАТА  „ГЕВГЕЛИЈА-130 ГОДИНИ ГРАД„

ПРОВИРАНА МОНОГРАФИЈАТА „ГЕВГЕЛИЈА-130 ГОДИНИ ГРАД„

Вчера, на Спасовден беше одржана свечена промоција на Монографијата „Гевгелија 130 години...