ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.
ПРОМОВИРАНА КАМПАЊАТА ЗА ЗГРИЖУВАЧКО СЕМЕЈСТВО

ПРОМОВИРАНА КАМПАЊАТА ЗА ЗГРИЖУВАЧКО СЕМЕЈСТВО

Јавната установа Меѓуопштински центар за социјална работа Гевгелија во соработка со...

СЛОВЕНЕЧКИ ПРОЕКТЕН ТИМ ЌЕ ИМ ПОМАГА НА МАКЕДОНСКИТЕ ОПШТИНИ ЗА ПОГОЛЕМА ИСКОРИСТЕНОСТ НА ЕУ ФОНДОВИТЕ

СЛОВЕНЕЧКИ ПРОЕКТЕН ТИМ ЌЕ ИМ ПОМАГА НА МАКЕДОНСКИТЕ ОПШТИНИ ЗА ПОГОЛЕМА ИСКОРИСТЕНОСТ НА ЕУ ФОНДОВИТЕ

Словенечки проектен тим ќе им помага на македонските општини за поголема искористеност на...

ВОСПОСТАВЕНА СОРАБОТКА МЕЃУ ОПШТИНА РАДЕЧЕ ОД СЛОВЕНИЈА И ГЕВГЕЛИЈА

ВОСПОСТАВЕНА СОРАБОТКА МЕЃУ ОПШТИНА РАДЕЧЕ ОД СЛОВЕНИЈА И ГЕВГЕЛИЈА

Градоначалникот на општина Гевгелија Сашо Поцков синоќа оствари средба со амбасадорот на...