ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.
ОДБЕЛЕЖАНА 75.ГОДИШНИНАТА ОД ИЗЛЕГУВАЊЕТО НА ПРЦИТЕ ПАРТИЗАНИ ВО ГЕВГЕЛИСКО

ОДБЕЛЕЖАНА 75.ГОДИШНИНАТА ОД ИЗЛЕГУВАЊЕТО НА ПРЦИТЕ ПАРТИЗАНИ ВО ГЕВГЕЛИСКО

Во Гевгелија денес свечено беше одбележана 75 годишнината од излегувањето на првите партизани...

ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА ПАТРОНИОТ ПРАЗНИК НА СОУ„Ј.ЈОСИФОВСКИ“

ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА ПАТРОНИОТ ПРАЗНИК НА СОУ„Ј.ЈОСИФОВСКИ“

СОУ„Јосиф Јосифовски“ во петок, на 27 април 2018 година, ќе го одбележи патрониот празник со...

УБАВИНИТЕ НА КОЖУФ НА ФОТОГРАФИИТЕ НА ГЕВГЕЛИСКИТЕ ФОТОГРАФИ

УБАВИНИТЕ НА КОЖУФ НА ФОТОГРАФИИТЕ НА ГЕВГЕЛИСКИТЕ ФОТОГРАФИ

Синоќа во Народниот театар во Гевгелија беше отворена групна изложба на фотографии под наслов...