ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.
НОВИОТ ВОДОСНАБДИТЕЛЕН СИСТЕМ ЌЕ БИДЕ ГОТОВ ДО КРАЈОТ НА ЈУНИ ИДНАТА ГОДИНА

НОВИОТ ВОДОСНАБДИТЕЛЕН СИСТЕМ ЌЕ БИДЕ ГОТОВ ДО КРАЈОТ НА ЈУНИ ИДНАТА ГОДИНА

Советот на општина Гевгелија на последната седница беше информиран за изградбата на новиот...

УСВОЕН РАЗВОЈНИОТ ПЛАН НА KАПИТАЛНИ ПРОЕКТИ ВО ОПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА

УСВОЕН РАЗВОЈНИОТ ПЛАН НА KАПИТАЛНИ ПРОЕКТИ ВО ОПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА

Советот на општина Гевгелија на својата трета седница го донесе Планот на програми за развој...

СОВЕТОТ НА ОПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА ЈА ОДРЖА ТРЕТАТА СЕДНИЦА

СОВЕТОТ НА ОПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА ЈА ОДРЖА ТРЕТАТА СЕДНИЦА

На дневен ред на вчерашната, трета по ред седница, на Советот на општина Гевгелија, се најдоа...