ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.
ПРОМОВИРАНА СТИХОЗБИРКАТА „МЕТРИЧКИ КАРВАН ГЕВГЕЛИЈА-БИТОЛА“

ПРОМОВИРАНА СТИХОЗБИРКАТА „МЕТРИЧКИ КАРВАН ГЕВГЕЛИЈА-БИТОЛА“

Во Гевгелија беше промовирана збиркатапоезија "Метрички карван - Гевгелија-Битола".

ОДРЖАН ИНФО СЕМИНАР ЗА ФОТОВОЛТАИЧНИ СИСТЕМИ

ОДРЖАН ИНФО СЕМИНАР ЗА ФОТОВОЛТАИЧНИ СИСТЕМИ

Во рамките на проектот „Промовирање на децентрализирано производство на енергија од обновливи...

ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ 2017:ОИК ГИ ПОТВРДИ КАНДИДАТСКИТЕ ЛИСТИ

ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ 2017:ОИК ГИ ПОТВРДИ КАНДИДАТСКИТЕ ЛИСТИ

Општинската изборна комисија ги потврди доставените листи за кандидати за советници и за...