ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.

УСПЕХ НА СРЕДНОШКОЛЦИТЕ ОД „ЈОСИФ ЈОСИФОВСКИ„ НА РЕГИОНАЛНИ НАТПРЕВАРИ

На регионалниот натпревар по англиски јазик за средни училишта што се одржа во Струмица, ученичката МИЛЕНА ТРАЈКОВА од класот II-2, при СОУ „Јосиф Јосифовски„ под менторство на професорката Кристина Пренда го освои ПРВОТО МЕСТО.

Државниот натпревар ќе се одржи на 6.мај.2017год. во Скопје. На регионалниот натпревар по биологија за средни училишта што се одржа на 8.април.2017 год. во СОУ „Јосиф Јосифовски„, ученичките Цветанка Солакова од III година  и Магдалена Чолкова од IV година го освоија првото место, а Елена Бујановиќ од III година второ место. Ученичките беа под менторство на професорката Андигона Костадинова.

БИЗНИС ПОНУДА

КУЛТУРА

ТУРИСТ ИНФО

АКТУЕЛНО

_____________________
 

НАРЕДНИ НАСТАНИ

_____________________