ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.

ВЕБ СТРАНАТА НА ОПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА ВО 2016 ГОДИНА ИМАЛА 9200 ПОСЕТИ

Веб страната на општина Гевгелија во 2016 година имала 9.200 посетители. Поточно, во просек веб страната имала по 25 посетители на ден, кои просечно отварале по 3 различни документи.

Најголемиот број посетители - 88,50% проценти биле од Македонија, но, веб страната имала и посетители од Австралија, Холандија и Србија. Така, од вкупниот број на посетители 6,74 % биле од Австралија, 3,68% од Холандија и 1,08% од Србија. На официјалниот веб страница на општина Гевгелија од јануари до декември 2016 година се објавени  преку 800 информации, соопштенија и податоци за  општинските активности. Додека пак во Електронскиот билтен, кој општината го подготвува и објавува секој ден, во текот на 2016 година беа објавени над 1000 информации за работењето на општината. 

БИЗНИС ПОНУДА

КУЛТУРА

ТУРИСТ ИНФО

АКТУЕЛНО

_____________________
 

НАРЕДНИ НАСТАНИ

_____________________