ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.

ДВЕ ПРВИ, ЕДНО ВТОРО И ЕДНО ТРЕТО МЕСТО ЗА ЕКИПАТА НА ГЕВГЕЛИЈА НА РЕГИОНАЛНИОТ „ДЕТСКИ СЕМАФОР 2017 ВО СТРУМИЦА

На  регионалниот натпревар „Детски семафор 2017„ во Струмица, екипата од Гевгелија, постигна одлични резултати, освојувајќи две први, едно второ и едно трето место.

Кај големата група женски, првото место го освои Теодора Николовска од ООУ „Климент Охридски„ а кај големата група машки, прв беше Рафаил Сулев од ООУ „Владо Кантарџиев„. Кај малата група машки, второ место освои Бојан Баламовски од ООУ „Ристо Шуклев„, додека кај малата група женски, трета беше Ана Опрова од ООУ „Крсте Мисирков„. Честитки до малата но одлична екипа на општина Гевгелија, како и до нивните ментори Анита Божинова, Кристина Томова и Љубица Зумровска и многу среќа на државниот натпревар во Скопје.

БИЗНИС ПОНУДА

КУЛТУРА

ТУРИСТ ИНФО

АКТУЕЛНО

_____________________
 

НАРЕДНИ НАСТАНИ

_____________________