ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.

ЛИКОВНА ШКОЛА НА ПИОНЕРСКИОТ ДОМ ГЕВГЕЛИЈА


Пионерскиот дом Гевгелија организира двонеделна Летна ликовна школа.  Школата започнува на 12. 06. 2017 и ќе трае до 23.06. 2017 година во просториите на Пионерскиот дом Гевгелија, секој работен ден од 10.00 до 12.00 часот.

Понесете идеа, бои  и љубов и дојдете заедно да ја споделиме радоста создавајќи цртежи за весело обоено лето со ликовниот уметник  Мирјана Крстева Массети.

БИЗНИС ПОНУДА

КУЛТУРА

ТУРИСТ ИНФО

АКТУЕЛНО

_____________________
 

НАРЕДНИ НАСТАНИ

_____________________