ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.

РАСПИШАН ТЕНДЕРОТ ЗА РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ГРАДСКИОТ СТАДИОН

Општина Гевгелија распиша тендер за реконструкција на Градскиот стадион во Гевгелија.

Имено, предметот на набавката опфаќа градежно занаетчиски работи за реконструкција на дел од Градскиот стадион. Односно изградба на заштитна челична пластифицирана мрежа со столбови комплет, изработка на потконструкција за поставување на седишта на трибината на стадионот, а се бара и понуда за изградба на боксови за екипите, за делегатите и новинарите. Ова се неопходните услови за уредување на стадионот пред есенскиот старт на ФК Кожуф во Втората македонска фудбалска лига.

Проценета вредност на тендерот без ДДВ изнесува 1.028.300 денари.

Краен рок за поднесување на пријави е 14.07.2017 година.

БИЗНИС ПОНУДА

КУЛТУРА

ТУРИСТ ИНФО

АКТУЕЛНО

_____________________
 

НАРЕДНИ НАСТАНИ

_____________________