ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.

„МАК ИНЖИНЕРИНГ“ ЌЕ ГО РЕКОНСТРУИРА ГРАДСКИОТ СТАДИОН

Гевгелиската фирма „Мак инжинеринг“ ќе ја изведува  реконструкција на Градскиот стадион во Гевгелија. Таа беше единствената компанија која се јави на тендерот за градежно занаетчиски работи за реконструкција на дел од Градскиот стадион, што го распиша општина Гевгелија. 

Со реконструкцијата се предвидува изградба на заштитна челична пластифицирана мрежа со столбови, изработка на потконструкција за поставување на седишта на трибината на стадионот, како и изградба на боксови за екипите, за делегатите и новинарите. По потпишувањето на договорот „Мак ижинеринг“ веднаш ќе започне со изведбените работи. Така што ќе се обезбедат неопходните услови за уредување на стадионот пред есенскиот старт на ФК Кожуф во Втората македонска фудбалска лига.

БИЗНИС ПОНУДА

КУЛТУРА

ТУРИСТ ИНФО

АКТУЕЛНО

_____________________
 

НАРЕДНИ НАСТАНИ

_____________________