ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.

РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ГРАДСКИОТ СТАДИОН

Во тек е реконструкцијата на Градскиот стадион во Гевгелија. Ќе биде поставена заштитна челична пластифицирана мрежа со столбови, ќе се изработи потконструкција за поставување на седишта на трибината на стадионот, а ќе се изградат и нови боксови за екипите, за делегатите и новинарите.

Гевгелиската фирма „Мак инжинеринг“ ќе ја изведува  реконструкција на Градскиот стадион во Гевгелија. Ова се неопходните услови за уредување на стадионот пред есенскиот старт на ФК Кожуф во Втората македонска фудбалска лига.

БИЗНИС ПОНУДА

КУЛТУРА

ТУРИСТ ИНФО

АКТУЕЛНО

_____________________
 

НАРЕДНИ НАСТАНИ

_____________________