ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.

ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА „СИСТЕМ 48 ЧАСА„

На денешната јавна презентација на Систем 48 часа беше соопштено дека во текот на месец јули преку овој систем од страна на граѓаните биле поднесени 18 барање.

Во рок од 48 часа биле решени 15 барања, додека другите биле проследени на решавање кај надлежните служби. Најголемиот број барања од страна на граѓаните биле пријавени во врска со уличното осветлување. Од страна на градоначалникот на општина Гевгелија беше напоменето дека е во тек изготвување на предлог сообраќајно  решение за режимот на одвивање на сообраќајот и паркирањето на новиот Градски пазар,  од страна на Општинскиот совет за безбедност на сообраќајот и Полициската станица од општа надлежност во Гевгелија. 

БИЗНИС ПОНУДА

КУЛТУРА

ТУРИСТ ИНФО

АКТУЕЛНО

_____________________
 

НАРЕДНИ НАСТАНИ

_____________________