ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.

ВТОРО АВИОПРСКАЊЕ ПРОТИВ КОМАРЦИ

Oпштина Гевгелија ги информира своите граѓани дека  на ден 22.08.2017 година (Вторник), се планира авио-третирање против комарци во раните утрински часови  во периодот од 04:30 до 9:30 часот.

Доколку временските услови не дозволат да се реализира прскањето , истото ќе се спроведе на 23.08.2017 година во истиот временски период. Се замолуваат  сопствениците на пчелни семејства да преземат соодветни мерки за заштита, односно да ги затворат истите во најавениот временски период.

БИЗНИС ПОНУДА

КУЛТУРА

ТУРИСТ ИНФО

АКТУЕЛНО

_____________________
 

НАРЕДНИ НАСТАНИ

_____________________