ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.

СОВЕТОТ НА ОПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА ДОНЕСЕ ОДЛУКА ЗА РАСПИШУВАЊЕ РЕФЕРЕНДУМ ЗА МИГРАНТИТЕ

Советот на Општина Гевгелија вчерa на вонредна седница со 11 гласа „за“ и четири „воздржани“ ја изгласа одлуката за распишување на референдум за населување мигранти на територијата на општината Гевгелија. 

Референдумското прашање по кое ќе се изјаснуваат гевгеличани ќе гласи „Дали сте за или против населување и интеграција на мигранти на територијата на општина Гевгелија“ и по него ќе се гласа на 15 октомври, заедно со одржувањето на локалните избори.

БИЗНИС ПОНУДА

КУЛТУРА

ТУРИСТ ИНФО

АКТУЕЛНО

_____________________
 

НАРЕДНИ НАСТАНИ

_____________________