ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.

МАКЕДОНСКИ ЏЕЗ КВЕЧЕРИНИ СО СЕТСТАТ&МИРКО ПОПОВ

Во Гевгелија во четврток, на 28 септември 2017 гдина, ќе се одржат Македонски џез квечерини. На концертот ќе настапат СЕТСТАТ& Мирко Попов (& Никола Коџобашија).

 

Концертот ќе се одржи во Народниот театар во Гевгелија, каде што  еден од најпродуктивните и најкреативните тимови на современата домашна музичка сцена ќе настапи со програма која се очекува да привлече големо внимание. 

Влезот на коцертот е беслатен, а започнува во 21 часот. Организатор е Домот на културата во Гевгелија заедно со ПМГ Рекордингс. Проектот „Македонски џез квечерини“ финансиски е поддржан од програмата „Нов културен бран“ на Министерството за култура, а покровител е општина Гевгелија.

БИЗНИС ПОНУДА

КУЛТУРА

ТУРИСТ ИНФО

АКТУЕЛНО

_____________________
 

НАРЕДНИ НАСТАНИ

_____________________