ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.

ВИКЕНД НА ФРАНЦУСКИОТ ФИЛМ

На 29 и 30 септември во Гевгелија ќе се одржи Викенд на францускиот филм, која манифестација традиционално се одржува на почетокот на есента.

Во саботата и неделата во Народниот театар ќе бидат прикажани по два филма, со почеток во 19.30 и во 21.30 часот.Во саботата викендот на франсускиот филм започнува со авантуристичкиот филм „Убавицата и Себастијан“ во режија на Никола Ванје и Фабјен Суаре, а веднаш потоа ќе биде прикажана драмата „Во име на ќерка ми“ со Катрин Данев, а во режија на Андре Тешине.Во неделата навечер ќе бидат прикажани комедијата „Фамилијата Белје“ во режија на Ерик Лартиг и Викторија Бедо и трилерот „Серијски убиец“ на Фредерик Телие.

Влезот на кино-проекциите е слободен.

БИЗНИС ПОНУДА

КУЛТУРА

ТУРИСТ ИНФО

АКТУЕЛНО

_____________________
 

НАРЕДНИ НАСТАНИ

_____________________