ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.

УТРЕ ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕТО ВО МРЗЕНЦИ И ОКОЛИНАТА

Утре, 28.09.2017 година (четврток), од 11.00 часот до завршување на монтажата, прекинато водоснабдување ќе имаат водокорисниците од Мрзенци, индустриската зона Блокотехна и Негорски бањи.

Прекинот на водснабдувањето во овој дел од општината е поради монтирање на мерно-регулациона опрема на главна водоводна линија ф 200 PE, во кругот на поранешната фабрика „Зора“.

БИЗНИС ПОНУДА

КУЛТУРА

ТУРИСТ ИНФО

АКТУЕЛНО

_____________________
 

НАРЕДНИ НАСТАНИ

_____________________