ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.

ЈАВНА РАСПРАВА ЗА СТУДИЈАТА

Министерството за животна средина и просторно планирање на РМ ја известува заинтересираната јавност дека инвеститорот ЈПКД„Комуналец“ - Гевгелија ја достави Студијата за оцена на влијанието врз животната средина за изведување на проектот:Изградба на времена депонија за неопасен отпад на територијата на општина Гевгелија. 

Јавната расправа по Студијата за оцена на влијанието на животната средина за изведување на проектот:Изградба на времена депонија за неопасен отпад на територијата на општина Гевгелија ќе се одржи на 5 октомври 2017 година (четврток), во малата сала на Народниот театар во Гевгелија, со почеток во 12 часот.

БИЗНИС ПОНУДА

КУЛТУРА

ТУРИСТ ИНФО

АКТУЕЛНО

_____________________
 

НАРЕДНИ НАСТАНИ

_____________________