ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.

ЌЕ РАБОТИМЕ ВО ИНТЕРЕС НА ГРАЃАНИТЕ

Новоизбраниот претседател на Советот на општина Гевгелија Ташко Дојчинов, веднаш по изборот, даде изјава за јавноста, во која покрај другото нагласи:

-Најнапред сакам да се заблагодарам на граѓаните во општина Гевгелија за искажаната доверба кон коалицијата на СДСМ на изминативе избори, а секако и кон нас како кандидати за советници.

Истовремено, нагласувам дека ќе настојуваме ваквата доверба да ја оправдаме. Се надевам, дека во наредните четири години во Советот на општина Гевгелија ќе имаме успешна и плодна соработка и заеднички ќе одговориме на нашите обврски. Бидејќи тоа е единствениот начин да излеземе во пресрет на граѓаните и да ги задоволиме нивните интереси. 

БИЗНИС ПОНУДА

КУЛТУРА

ТУРИСТ ИНФО

АКТУЕЛНО

_____________________
 

НАРЕДНИ НАСТАНИ

_____________________