ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.

СООПШТЕНИЕ ДО ЈАВНОСТА

Во врска со скандалот кој ја потресе гевгелиската јавност поврзан со анкетата за интеграција на мигранти и бегалци спроведена минатата недела во ООУ Владо Кантарџиев Гевгелија, градоначалникот Сашо Поцков испрати итно Известување до сите училишта во општината во кое побара од сега па натаму пред да се подели било каков промотивен, пропаганден или анкетен материјал меѓу учениците градоначалникот задолжително да биде запознаен со содржината и од него да се побара согласност. 

Сево ова со цел во иднина да не се повторат вакви и слични случаи кои можат да ги вознемират учениците, родителите и пошироката јавност.

 

БИЗНИС ПОНУДА

КУЛТУРА

ТУРИСТ ИНФО

АКТУЕЛНО

_____________________
 

НАРЕДНИ НАСТАНИ

_____________________