ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.

БАДНИКОВО ЛЕПЧЕ И ВЕЧЕРА ЗА СОЦИЈАЛНО ЗАГРОЗЕНИ СЕМЕЈСТВА

Градоначалникот на општина Гевгелија Сашо Поцков, во пресрет на Бадник, на социјално загрозените семејства им подели бадникови лепчиња и бадникова вечера. Бадников пакет добија 15 семејства од целата општина. Така, за сите членови на овие социјално загрозени семејства им неше обезбедена беслатна Бадникова вечера и лепче за вечерашното одебележување на празникот.

 

БИЗНИС ПОНУДА

КУЛТУРА

ТУРИСТ ИНФО

АКТУЕЛНО

_____________________
 

НАРЕДНИ НАСТАНИ

_____________________