ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.

ДРЕС НА ФК„КОЖУФ“ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ОПШТИНА

Претседателот на ФК Кожуф Ристо Танев оствари средба соградоначалникот на општина ГевгелијаСашо Поцков.На средбата  првиот човек на градот беше запознат со тековните активности на клубот и со плановите за 2018 година. На средбата претседателот на клубот  му изрази огромна благодарност на господинот Поцков за досегашната соработка и огромната подршка која клубот ја добива од првиот човек на Гевгелија.На крајот на средбата претседателот Танев во знак на благодарност му подари дрес со број еден од ФК Кожуф со неговото презиме.

 

БИЗНИС ПОНУДА

КУЛТУРА

ТУРИСТ ИНФО

АКТУЕЛНО

_____________________
 

НАРЕДНИ НАСТАНИ

_____________________