ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.

ОПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА ДОБИ СЕРТИФИКАТ ЗА ИСО 9001:2015 СТАНДАРДОТ

Општина Гевгелија доби сертификат за ИСО 9001:2015 стандардот што е уште една потврда за успешната примена на системот за управување на квалитет. Сертификатот е издаден од страна на Комисијата за сертификација на Словенечкиот институт за квалите, врз основа на извештајот од транзициската проверка. Имено, SIQ на крајот од ноември 2017 година изврши транзициска проверка на ИСО стандардот 9001:2008, кој општина Гевгелија го доби во 2009 година. 

Притоа, во извештајот се констатира дека општина Гевгелија изведува, одржува и развива систем за управување соодветно со барањата на стандардот ИСО 9001:2008 и ИСО 9001:2015.

БИЗНИС ПОНУДА

КУЛТУРА

ТУРИСТ ИНФО

АКТУЕЛНО

_____________________
 

НАРЕДНИ НАСТАНИ

_____________________