ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.

УТРЕ БЕЗ СТРУЈА ДЕЛ ОД МРЗЕНЦИ

Екипите на ЕВН Македонија утре ќе работат на реконструкција и модeрнизирање на дистрибутивната мрежа во општина Гевгелија. Заради реализација на инвестиционите зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енерија, без снабдување на 11 јануари 2018 година, во четврток, без струја ќе остане дел од населеното место Мрзенци и околните објекти на компаниите „Ледра“, Оранжерии, „Баламов“, „Тефтер“, плантажите „Авлаќ“ и „Жито пром“. Прекинот ќе биде од 9 до 15 часот.

 

БИЗНИС ПОНУДА

КУЛТУРА

ТУРИСТ ИНФО

АКТУЕЛНО

_____________________
 

НАРЕДНИ НАСТАНИ

_____________________