ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.

ОГРЕВНО ДРВО ЗА КОРИСНИЦИТЕ НА СОЦИЈАЛНА ПОМОШ

Општина Гевгелија и годинава донираше огревно дрво за социјално загрозените лица во општината. На секој граѓанин - корисник на постојана парична помош ќе им биде даден по еден метар кубен огревно дрво. Станува збор за 42 лица, кои согласно евиденцијата на Меѓуопштинскиот центар за социјална работа се корисници на постојана парична помош.  ЈП Македонски шуми -ПЕ„Кожуф“ во Гевгелија

веќе започна со испораката на донираното огревно дрво на корисниците.

 

БИЗНИС ПОНУДА

КУЛТУРА

ТУРИСТ ИНФО

АКТУЕЛНО

_____________________
 

НАРЕДНИ НАСТАНИ

_____________________