ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.

ОСМОМАРТОВСКИ КОНЦЕРТ – „ЉУБОВ НИЗ АРИЈА ТИ ПОДАРУВАМ“

По повод 8 март - Денот на жената општина Гевгелија заедно со Македонската опера и балет организираат осмомартовски концерт „Љубов низ арија ти подарувам“.

Концертот ќе се одржи на 7 март (среда), во Народниот театар во Гевгелија, каде што популарни оперски арии ќе изведат Марјан Николовски, Ана Ројдева, Марија Наумовска, Никола Стојчески, во пијано придружба на Елена Сиљаноска.

Осмомартовскиот концерт започнува во 19.30 часот, а влезот е бесплатен.

 

БИЗНИС ПОНУДА

КУЛТУРА

ТУРИСТ ИНФО

АКТУЕЛНО

_____________________
 

НАРЕДНИ НАСТАНИ

_____________________