ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.

ЗАСЕГА НЕМА ОПАСНОСТ ОД ИЗЛЕВАЊЕ НА РЕЧНИТЕ ВОДОТЕЦИ ВО ГЕВГЕЛИСКО

Во подрачната единица на Дирекцијата за заштита и спасување во Гевгелија вчера беше одржан состанок во врска со водостојот на речните корита и одводните канали и опасноста од нивните излевања.

На состанокот, на кој присуствуваа претставници на општина Гевгелија и ТППЕ-Гевгелија, беше констатирано, дека во општина Гевгелија нема опасност од излевање на речните води, бидејќи водостојот засега е во нормалните рамки. И покрај тоа, од надлежните служби е побарано да се направи увид на теренот, посебно, на критичните точки од речните корита и состојбата редовно да се следи

БИЗНИС ПОНУДА

КУЛТУРА

ТУРИСТ ИНФО

АКТУЕЛНО

_____________________
 

НАРЕДНИ НАСТАНИ

_____________________