ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.

СПРОВЕДЕНИ ДЕСЕТ СООБРАЌАЈНИ АКЦИСКИ КОНТРОЛИ

Во изминатата недела од страна на сообраќајната полиција при ПС-Гевгелија се организирани неколку акциски контроли. Поточно, спроведени се пет зајакнати акциски контроли  „Брзо возење“, при што биле откриени 15 прекршоци, една зајакната акциска контрола „Општа контрола на возила и возачи“  при што биле откриени 2 прекршоци,

како и една зајакната акциска контрола „Неправилно и непрописно пристигнување„  при што по акцијата биле откриени 2 прекршоци.

Исто така, била спроведена и една републичка акциска контрола „Систематска, целосна и општа контрола на сите возила и возачи во сообраќајот“ при што по акцијата откриени се вкупно 16 прекршоци. Покрај ова, биле спроведени една локална акциска контрола „Управување на моторно возило под дејство на алкохол“ при што по акцијата откриен е 1 прекршок и една локална акциска контрола  „Брзо возење“при што по акцијата откриен е 1 прекршок.

 

БИЗНИС ПОНУДА

КУЛТУРА

ТУРИСТ ИНФО

АКТУЕЛНО

_____________________
 

НАРЕДНИ НАСТАНИ

_____________________