ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.

ОБНОВА НА ХОРИЗОНТАЛНАТА СИГНАЛИЗАЦИЈА

Во Гевгелија денес започна акцијата за обновување на хоризонталната сигнализација. Најпрво, се обележуваат кружните текови, а веднаш потоа и пешачките патеки и паркинг местата. Со акцијата ќе бидат опфатени целата хоризонтална сигнализација во градот.

Претходно беше извршена замена на вертикалната сигнализација, која ќе биде дополнета по пристигањето на новонабавените сообраќајни знаци.

Инаку, во текот на вчерашниот ден заврши најголемиот дел од асфалтирањето на уличните дупки. По асфалтирањето ќе биде направен повторен увид и сите непополнети дупки ќе бидат асфалтирани на почетокот од идната недела.

 

БИЗНИС ПОНУДА

КУЛТУРА

ТУРИСТ ИНФО

АКТУЕЛНО

_____________________
 

НАРЕДНИ НАСТАНИ

_____________________