ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.

16-та ПО РЕД ВЛАШКА ВЕЧЕР

Здружението на Власи „Мегленија“ на 5 мај 2018 година, во сабота,  ја организира традиционалната 16-та по ред „Влашка вечер“.

Годинава оваа традиционална манифестација ќе се одржи во ресторанот „Романса“ во Прдејци. Почетокот е закажан во 8.30 часот.

 

БИЗНИС ПОНУДА

КУЛТУРА

ТУРИСТ ИНФО

АКТУЕЛНО

_____________________
 

НАРЕДНИ НАСТАНИ

_____________________