ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.

ЗА ЕДНА НЕДЕЛА – ШЕСТ СООБРАЌАЈЌИ

Во текот на една недела, сметано од 30 април до 6 мај годинава, на подрачјето на Полициската станица - Гевгелија, се случиле 6 сообраќајни незгоди.

Притоа, имало едно загинато лице, три лица биле полесно повредени, а едно лице потешко повредено. Причини за сообраќајните незгоди биле невнимание  - 1, недржање соодветно растојание-1, непочитување првенство на минување-1, губи контрола-1, неприлагодена брзина и недржење доволно растојание-1. Вкупно причинетата материјална штета изнесува 

Во наведениот период   спроведена  е една локална акциска контрола „Откривање на прекршоци кај возачи на мопеди и моторцикли“ при што не се откриени  прекршоци по акцијата  .

 

БИЗНИС ПОНУДА

КУЛТУРА

ТУРИСТ ИНФО

АКТУЕЛНО

_____________________
 

НАРЕДНИ НАСТАНИ

_____________________